Nya medlemmar 2023

Vi hälsar våra nya medlemmar 2023 varmt välkomna!

De är:

Anna Ileby

Ann-Charlotte Boholm Wall

Ezequiel Pinto-Guillaume

Hans Westlund

Ingrid Gustafsson

Julia Riordan

Malin Sellman

Se ett smakprov på deras konst här.

Hitta de nyinvalda på vår medlemssida, länk här.

De sju nyinvalda, kort om konstnärerna:

Anna Ileby, har gått Penebys målarskola i Stockhom och Gerlesborgskolan i Bohuslän. Ställde senast ut på Galleri Bergman i Stockholm 2022, och ställer härnäst ut på Galleri Bergman i Karlstad, i maj 2023. Målar i olja och bor i Värnamo.

Ann-Charlotte Boholm Wall, träskulptör från Långserud och har en bakgrund som slöjdlärare. Skulpterar med motorsågen.

Ezequiel Pinto-Guillaume, bildkonstnär från Sunne, jobbar både med grafik och måleri. Har bland annat utbildat sig inom konst i USA.

Hans Westlund, bildkonstnär från Munkforstrakten och  är bland annat konstsamordnare vid Laxholmen kulturhus sedan långt tillbaka. 

Ingrid Gustafsson är uppvuxen i Värmland men bor nu i Farsta. Hon har en masterutbildning från Konstfack och ställde senast ut separat på Konstfrämjandet i Karlstad.

Julia Riordan bor i Gunnarskog, har en kanditatutbildning textil inriktning Konstfack, var Kristinehamns stipendiat 2022. Hon har ställt ut bland annat i Arvika Konsthall.

Malin Sellman, är född i Karlstad, uppvuxen i Kristinehamn. Hon bor nu i Grebbestad och har en Konstfacksutbildning i bagaget. Hon var med på en samlingsutställning om olika trycktekniker 2022 på Galleri Konst i Karlstad.

OBS! Denna webbplats använder Cookies eller liknande teknik.

Om du inte ändrar webbläsarens inställningar, så godkänner du det. Läs mer

Jag förstår och Accepterar